Genre Dag Zoek  Dieven
“Dieven is een zwarte komedie waarin we getuige zijn van de absurditeit van het bestaan. Twaalf intrigerende personages zijn op zoek naar de zin van hun leven. Mensen die leven alsof ze niet leven, die de kern en samenhang uit het oog zijn verloren. Met veel humor, en zinnen die door de ziel snijden, toont toneelschrijfster Dea Loher een wereld die langzaam maar zeker afbrokkelt en waar iedereen nog een plek in probeert te veroveren.”
Vertoningsdata
za 17 mrt 20:15 arto theater Details Tickets
zo 18 mrt 14:30 arto theater Details Tickets
vr 23 mrt 20:15 arto theater Details Tickets
za 24 mrt 20:15 arto theater Details Tickets
zo 25 mrt 14:30 arto theater Details Tickets
Lala Land
LADIES MOVIE NIGHT
Een oer-gezellige filmavond voor dames in een speciale ambiance. FILM: La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen.
Vertoningsdata
do 29 mrt 20:15 arto theater Details Tickets
Een kleine geschiedenis van bijna alles
In deze voorstelling wordt je lachend slimmer. Aan de hand van het populair wetenschappelijk boek van auteur Bill Bryson, neemt Silvester je mee langs de wondere wereld waarin we leven. En het wonder dat jij zelf bent. Laat je betoveren door het alledaagse en voel hoe wonderlijk het gewone kan zijn.
Vertoningsdata
za 31 mrt 20:15 arto theater Details Tickets
The Violin Teacher
Waargebeurd verhaal over een talentvolle violist die een groepje ongedisciplineerde studenten uit een sloppenwijk transformeert in een getalenteerd symfonieorkest dat inmiddels optreedt over de hele wereld.
Vertoningsdata
do 5 apr 20:15 arto theater Details Tickets
Moes
Op de vloer een appelboom, levendig keukengerei en een gekke appelmachine. De machine komt op gang en dan…begint het verhaal van appel tot Moes. Moes is een poëtische en verrassende voorstelling vol fantasie voor de allerkleinsten. Een vrolijk verhaal dat jong en oud ontroert in z’n eenvoud en verrast met bijzondere details. Na afloop van de voorstelling zijn alle kinderen welkom om te komen spelen in de MOESspeeltuin, een installatie vol sappige appeltjes en ronkende vrachtwagens.
Vertoningsdata
zo 8 apr 11:00 arto theater Details Tickets
An inspector calls
“Er is feest bij de familie Birling, want dochter Sheila viert haar verloving met Gerald Croft. Na het feestelijke diner wordt een glas port gedronken. Dan kondigt het dienstmeisje inspecteur Goole aan die een onderzoek komt instellen naar de zelfmoord van een meisje dat bij Sheila's vader, een fabrikant, heeft gewerkt. Iedereen op het feest blijkt wel iets met het meisje te maken hebben gehad. Wanneer de inspecteur vertrokken is, beginnen ze aan zijn identiteit te twijfelen. Bij navraag blijkt er trouwens geen sprake te zijn van een zelfmoord. Iedereen valt opgelucht weer terug in z'n zelfgenoegzame, egoïstische houding. Dan komt het bericht dat er weer een inspecteur onderweg is...”
Vertoningsdata
za 14 apr 20:15 arto theater Details Tickets
zo 15 apr 14:30 arto theater Details Tickets
vr 20 apr 20:15 arto theater Details Tickets
za 21 apr 20:15 arto theater Details Tickets
zo 22 apr 14:30 arto theater Details Tickets
Verrassingsfilm
Verrassingsfilm
Vertoningsdata
do 19 apr 20:15 arto theater Details Tickets
De God van de slachting
In het stuk, naar het boek van de Franse schrijfster Yasmina Reza, komen twee echtparen bijeen om een verklaring voor de schadeverzekering op te stellen: de zoon van het ene stel heeft met een stok de zoon van het andere paar twee tanden uitgeslagen. Beide echtparen willen het beschaafd oplossen met een gesprek, maar gaandeweg blijken woorden de laagjes vernis van de beschaving grondig af te schuren.
Vertoningsdata
za 28 apr 20:15 arto theater Details Tickets
Jeugdtheaterschool APL 3 2018
Jeugdtheaterschool APL
Vertoningsdata
vr 8 jun 20:15 arto theater Details Tickets
za 9 jun 20:15 arto theater Details Tickets