Genre Dag Zoek  Vast LOS
Het is voor de meiden van LOS tijd om volwassen te worden. Ze zijn nu rond de 30 en staan voor belangrijke keuzes. VASTigheid is voor de meiden een droom en een nachtmerrie tegelijk. Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit, dat staat wel VAST!
Vertoningsdata
za 20 jan 20:15 arto theater Details Uitverkocht
Hollands Glorie
Hollands Glorie is een schilderachtige, muzikale voorstelling over het werk en het leven van de oude Hollandse en Vlaamse Meesters. Hans Visser en Irena Filippova duiken in de geschiedenis van de Lage Landen en gaan op zoek naar de verhalen achter beroemde schilderijen van o.a. Rembrandt van Rijn en Peter Paul Rubens. Een reis in ruimte en tijd langs de schatten van de Hollandse en Vlaamse schilderkunst met beelden en muziek zoals alleen Flairck-gitarist Hans Visser en accordeongigant Irena Filippova dat kunnen.
Vertoningsdata
za 27 jan 20:15 arto theater Details Tickets
Beyond Sleep
Beyond Sleep gaat over de overlevingstocht van de jonge geoloog Alfred Issendorf die in het moerassige noorden van Noorwegen op zoek gaat naar meteorieten. De ambitieuze Alfred hoopt dat zijn naam door deze reis aan een belangrijk wetenschappelijk bewijs zal worden verbonden. Op deze manier probeert hij het werk van zijn vader voort te zetten, die tijdens zijn eigen onderzoeksproject om het leven is gekomen. Naar het boek “nooit meer slapen” van W.F.Hermans
Vertoningsdata
do 1 feb 20:15 arto theater Details Tickets
Boer Boris
Boer Boris woont op een boerderij. Vandaag krijgt hij een bijzondere brief. Er komen twee inspecteurs op bezoek. Hij moet het beste van zichzelf en de boerderij laten zien. Zusje Sam schiet te hulp. Gebaseerd op de kleurrijke Boer Boris prentenboeken van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Met heerlijke meezingliedjes van Jeroen Schipper en Anke Timmer.
Vertoningsdata
za 3 feb 14:30 arto theater Details Tickets
Vanaf nu
Ernst de Corte zingt de mooiste liedjes van zijn vader Jules. Hij wilde een betere wereld voor iedereen. Zijn talloze liedjes gaan over thema’s die ons nu, ruim twintig jaar na zijn dood, nog steeds bezighouden: milieu, geloof, oorlog en vrede, commercialisering en verharding van de maatschappij. Toch was Jules geen sombere man. Hij had juist veel humor en zag altijd een vonkje licht in de harten van de mensen.
Vertoningsdata
zo 4 feb 14:30 arto theater Details Tickets
Paradijsvogels
Fred Delfgaauw sleept in zijn nieuwe solovoorstelling het publiek op onnavolgbare wijze mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. De meesterverteller en maker van een unieke vorm van totaaltheater weet zijn publiek te vangen met minimale middelen. Humor en ontroering liggen zó dicht bij elkaar, dat het heerlijk schuurt.
Vertoningsdata
za 10 feb 20:15 arto theater Details Tickets
Presentatievoorstelling 2018 Jeugdtheaterschool APL
Presentatievoorstelling Jeugdtheaterschool APL
Vertoningsdata
za 17 feb 19:30 arto theater Details Tickets
The Idol
Hartverwarmende speelfilm vertelt het waargebeurde verhaal van de Palestijnse zanger Mohammad Assaf, die met zijn overwinning bij Arab Idol zijn thuisland in 2013 een zeldzame overwinningsroes bezorgde. Met een glansrol voor zijn stoere zusje, die hem door zijn jeugdjaren loodst.
Vertoningsdata
do 22 feb 20:15 arto theater Details Tickets
Love and Friendship
Een vrolijke, bruisende Jane Austen-verfilming - en nu eens een Austen die níet al talloze malen is verfilmd. Losse bewerking van Lady Susan, een novelle in briefvorm over de gehaaide, knappe weduwe Susan Vernon, die het leven van iedereen in haar omgeving op vileine wijze opschudt. Fris geacteerd, geestig geschreven
Vertoningsdata
do 1 mrt 20:15 arto theater Details Tickets
Ik zou wel een kindje lusten
Een vrolijke interactieve voorstelling voor kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Sylviane Donnio & Dorothée de Monfreid. In een intieme, speelse sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van de krokodil die wel een kindje zou lusten. Een gevarieerd optreden waarbij de kinderen luidkeels mee kunnen zingen en dansen! En ook al is het een beetje spannend, de krokodil bijt misschien in je bil... er worden geen kindjes opgegeten
Vertoningsdata
zo 4 mrt 14:30 arto theater Details Tickets
Dingen die ik dacht
“Soms denk je dingen voor een tijdje en dan blijkt het helemaal niet waar te zijn”. “Of juist wel.” Pieter dacht heel veel en zal je vertellen wat er overeind is gebleven van al die gedachten. Dat doet hij met gevoel voor absurditeit, hogere associatiekunde en met liefde voor het gesproken woord.
Vertoningsdata
za 10 mrt 20:15 arto theater Details Tickets
Paterson
Paterson is buschauffeur in de stad Paterson, New Jersey, waar hij een eenvoudig, geregeld maar gelukkig leven leidt. Aangemoedigd door zijn vrouw schrijft hij in zijn vrije tijd poëzie, maar ondanks haar enthousiasme wil hij zijn gedichten niet publiceren.
Vertoningsdata
do 15 mrt 20:15 arto theater Details Tickets
Dieven
“Dieven is een zwarte komedie waarin we getuige zijn van de absurditeit van het bestaan. Twaalf intrigerende personages zijn op zoek naar de zin van hun leven. Mensen die leven alsof ze niet leven, die de kern en samenhang uit het oog zijn verloren. Met veel humor, en zinnen die door de ziel snijden, toont toneelschrijfster Dea Loher een wereld die langzaam maar zeker afbrokkelt en waar iedereen nog een plek in probeert te veroveren.”
Vertoningsdata
za 17 mrt 20:15 arto theater Details Tickets
zo 18 mrt 14:30 arto theater Details Tickets
vr 23 mrt 20:15 arto theater Details Tickets
za 24 mrt 20:15 arto theater Details Tickets
zo 25 mrt 14:30 arto theater Details Tickets
Lala Land
LADIES MOVIE NIGHT
Een oer-gezellige filmavond voor dames in een speciale ambiance. FILM: La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen.
Vertoningsdata
do 29 mrt 20:15 arto theater Details Tickets
Een kleine geschiedenis van bijna alles
In deze voorstelling wordt je lachend slimmer. Aan de hand van het populair wetenschappelijk boek van auteur Bill Bryson, neemt Silvester je mee langs de wondere wereld waarin we leven. En het wonder dat jij zelf bent. Laat je betoveren door het alledaagse en voel hoe wonderlijk het gewone kan zijn.
Vertoningsdata
za 31 mrt 20:15 arto theater Details Tickets
The Violin Teacher
Waargebeurd verhaal over een talentvolle violist die een groepje ongedisciplineerde studenten uit een sloppenwijk transformeert in een getalenteerd symfonieorkest dat inmiddels optreedt over de hele wereld.
Vertoningsdata
do 5 apr 20:15 arto theater Details Tickets
Moes
Op de vloer een appelboom, levendig keukengerei en een gekke appelmachine. De machine komt op gang en dan…begint het verhaal van appel tot Moes. Moes is een poëtische en verrassende voorstelling vol fantasie voor de allerkleinsten. Een vrolijk verhaal dat jong en oud ontroert in z’n eenvoud en verrast met bijzondere details. Na afloop van de voorstelling zijn alle kinderen welkom om te komen spelen in de MOESspeeltuin, een installatie vol sappige appeltjes en ronkende vrachtwagens.
Vertoningsdata
zo 8 apr 11:00 arto theater Details Tickets
An inspector calls
“Er is feest bij de familie Birling, want dochter Sheila viert haar verloving met Gerald Croft. Na het feestelijke diner wordt een glas port gedronken. Dan kondigt het dienstmeisje inspecteur Goole aan die een onderzoek komt instellen naar de zelfmoord van een meisje dat bij Sheila's vader, een fabrikant, heeft gewerkt. Iedereen op het feest blijkt wel iets met het meisje te maken hebben gehad. Wanneer de inspecteur vertrokken is, beginnen ze aan zijn identiteit te twijfelen. Bij navraag blijkt er trouwens geen sprake te zijn van een zelfmoord. Iedereen valt opgelucht weer terug in z'n zelfgenoegzame, egoïstische houding. Dan komt het bericht dat er weer een inspecteur onderweg is...”
Vertoningsdata
za 14 apr 20:15 arto theater Details Tickets
zo 15 apr 14:30 arto theater Details Tickets
vr 20 apr 20:15 arto theater Details Tickets
za 21 apr 20:15 arto theater Details Tickets
zo 22 apr 14:30 arto theater Details Tickets
Verrassingsfilm
Verrassingsfilm
Vertoningsdata
do 19 apr 20:15 arto theater Details Tickets
De God van de slachting
In het stuk, naar het boek van de Franse schrijfster Yasmina Reza, komen twee echtparen bijeen om een verklaring voor de schadeverzekering op te stellen: de zoon van het ene stel heeft met een stok de zoon van het andere paar twee tanden uitgeslagen. Beide echtparen willen het beschaafd oplossen met een gesprek, maar gaandeweg blijken woorden de laagjes vernis van de beschaving grondig af te schuren.
Vertoningsdata
za 28 apr 20:15 arto theater Details Tickets
Jeugdtheaterschool APL 3 2018
Jeugdtheaterschool APL
Vertoningsdata
vr 8 jun 20:15 arto theater Details Tickets
za 9 jun 20:15 arto theater Details Tickets